Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

Nerudová, Fischer, Lambora, Geislerová a další: Každý z nás je dílem skládačky. Společně pro demokrata

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

Každý z nás je nepostradatelným dílem skládačky. Teď tvoříme obraz země, ve které chceme žít. Teď musíme hlavně přijít k volbám.

Minulou sobotu jsme na Hradě vyskládali obří puzzle s nápisem “Společně pro demokrata” a natočili z toho video. Zapojili se do něj Danuše Nerudová, Pavel Fischer, aktivní občané z různých koutů republiky i osobnosti veřejného života, které v prvním kole podporovaly některého z demokratických kandidátů. Společně jsme skládali obraz země, ve které chceme žít. Společně jsme ukázali, že když ve druhém kole všichni podpoříme demokrata, jednotlivé dílky do sebe konečně zapadnou.

Video si můžete pustit zde:

Režie: Bratři v klipu a Amálie Kovářová. Ve videu vystupují například: Olga Sommerová, Marek Lambora, Marta Jandová, Josef Polášek, Monika, MacDonagh-Pajerová, Ester Geislerová, Aleš Háma nebo Honza Musil .

A jak ještě můžete pomoci ke zvolení demokrata na Hrad?

  • V online prostoru se momentálně vede tvrdá bitva. Vaše sdílení ji může pomoct vyhrát. Sdílením videa na sociálních sítích jako Facebook nebo Instagram i ve zprávách svým známým tak můžete udělat nesmírně důležitou práci – přehlušit Babišovy lži a manipulace poselstvím o nutnosti spolupráce. O nutnosti postavit se za sdílené hodnoty.

  • Video jsme zveřejnili také na YouTube. Vaše lajkování a komentování pomůže přesvědčit tamní algoritmy, že mají video ve velkém ukazovat lidem. Odkaz si můžete také zkopírovat a poslat přes WhatsApp, email a další komunikační nástroje.

  • Pokud preferujete pomoc v offline prostoru, připravili jsme pro Vás také materiály ke stažení a šíření. Najdete je na této podstránce.

Vytrvejme. Je teď na nás, aktivních občanech, abychom společně i dál psali příběh, ke kterému se v posledních pěti letech přidaly statisíce lidí. Postavili jsme se mocnému oligarchovi. Teď se postavíme za demokrata. Zvládneme to. 27. a 28. ledna si zvolíme demokrata na Hrad.

Děkujeme za to, co pro demokracii děláte. Společně pro demokrata!

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku