Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

Důležité kauzy jasně a přehledně: Spouštíme nový portál!

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

RE:Portál: místo, kde najdete vše o současných politických kauzách!

Za více než tříleté fungování Milionu chvilek jsme upozornili na nespočet politických kauz, které trápí naši zemi. Jedno tyto kauzy mají společné - zapadají do hřiště, které vymezují Čtyři červené čáry, čtyři pilíře demokracie. Politickému dění se věnujeme každý den. A téměř každý den se setkáváme s novou kauzou. Proto jsme se rozhodli, že všechny důležité milníky současné české politiky, které hlídáme, shrneme do jednoho portálu, ať je situace přehledná i pro Vás. A tak vznikl RE:Portál.

Buďte v obraze. Důležité kauzy jasně a přehledně

Justice, Média, Ústava, Vláda a parlament. Čtyří základní sekce zbrusu nového informačního portálu Milionu chvilek. Některé příběhy mohou znít neuvěřitelně, ale vězte, že se opravdu staly. Všechny kauzy jsou řádně ozdrojované a navíc ve všech sekcích najdete tipy, jak se Vy sami můžete osobně zasadit o zlepšení situace. Buďte v obraze a pomocí vysvětlujících stručných textů, zábavných kvízů i videí a zjistěte souvislosti současné politické scény.

Portál umožňuje obsah sdílet na sociálních sítích nebo stahovat články ve formátu PDF. Pomozte nám RE:Portál dostat co nejdál a sdílejte jej mezi své známé nebo do skupin, kde tento obsah může pomoci. Osvěta společnosti je jednou z nejdůležitějších činností, kterou přispějeme k rozkvetlé demokracii.

Vstupte do RE:Portálu!

Přihlašte se do sekce pro registrované a získejte přístup k informacím o kauzách za časů koronaviru a k tématům, která hýbou společností v zahraničí. Navíc se můžete těšit i na debaty a vzdělávací webináře s odborníky a známými osobnostmi! Obsah ze sekce pro registrované navíc můžete sdílet svým přátelům.

RE:Portál spouštíme právě dnes, přesně dva roky ode dne, který odstartoval největší protesty v České republice od roku 1989. Vyvrcholily na dvakrát zaplněné letenské pláni. I o této kauze výměny ministra spravedlnosti v roce 2019 se v RE:Portálu dočtete.

Buďte v obraze.

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku