Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

Prosím, pojďme zítra volit

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

Milí a vzácní přátelé,

prosím pojďme zítra volit. Příklady střetu zájmů vidíme každý den. Včera jsme psali o podivném postupu České inspekce životního prostředí. Ještě ten samý den vyšlo najevo, že poslanec za ANO a současně člen představenstva chemičky DEZA “přilepil” k jinému zákonu návrh velmi výhodný pro Agrofert. (Ano, to je ta chemička z Agrofertu, která byla tak vehementně bráněna inspekcí.)

Možná se zdá, že krajské a senátní volby s těmito případy nesouvisí. Není tomu tak.

Jsou to volby, které jasně naznačí směrování naší země v příštích několika letech. Volby, ve kterých můžeme vzkázat politickým stranám, že jsme to ještě nevzdali a že stále věříme ve slušné politiky a v demokratickou Českou republiku bez lží, korupce a střetu zájmů.

Ukažme tak zároveň lidem, kteří už ztratili víru v možnost změny a přestali chodit k volbám, že se pletou a vítězství hnutí ANO Andreje Babiše není jistotou tesanou do kamene, a že jejich hlas má smysl. Tyhle volby jsou velkou zkouškou před volbami do Poslanecké sněmovny, které se budou konat v příštím roce a pro naši zemi budou absolutně zásadní. A pokud dáme nyní svými hlasy všichni společně jasně najevo, že změna je možná, probudí to v našich spoluobčanech novou naději.

A naději potřebujeme všichni.

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku