Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

Prezident není schopen vykonávat svůj úřad

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

Podle ošetřujících lékařů není prezident Zeman v současnosti schopen vykonávat svůj úřad. Jeho prognóza je “velice nejistá”. Řekl to dnes předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS), když seznamoval veřejnost se zprávou Ústřední vojenské nemocnice. Informace o Zemanově zdraví po hradní kanceláři dlouhodobě požadoval Senát, média i veřejnost.

Vystrčil zároveň uvedl, že vedoucí hradní kanceláře Vratislav Mynář (mimochodem bez bezpečnostní prověrky, naopak s trestním stíháním na krku) byl o situaci informován už minulou středu, tedy 13. 10., ráno.

Ve čtvrtek 14. 10. dosluhující předseda Poslanecké sněmovny Radek Vondráček (ANO) ukázal pověření ke svolání Poslanecké sněmovny podepsané údajně Milošem Zemanem. Stále tvrdí, že Zeman dokument podepsal při plném vědomí.

A v úterý 12. 10. dostal jmenování s prezidentovým podpisem nový soudce Krajského soudu v Brně. Podle Hradu ho prezident podepsal dřív. V současné situaci, kdy lži hradních gaunerů vyšly na povrch, jim ovšem jen těžko můžeme věřit.

Musíme se tedy ptát:

??Jak dlouho si hradní parta nikým nevolených úředníků byla prezidentova stavu vědoma?

?? Jak dlouho ještě chtěli obelhávat politiky, média a veřejnost?

?? A kam až nás jejich lži mají dostat?

Doufáme, že celou věcí se bude zabývat policie a už nikdy nebudeme svědky toho, jak prezidentský úřad unášejí trestně stíhaný Mynář, na Rusko napojený Nejedlý a “tiskový mluvčí” Ovčáček, který nenávidí média.

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku