Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

POVEDLO SE! Díky vám se s námi spojili představitelé Senátu i Sněmovny

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

Včera se s námi sešel pirátský senátor Lukáš Wagenknecht (Piráti), dnes předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) a autor novely o střetu zájmů poslanec Jakub Michálek (Piráti).

Co tomu předcházelo? Ve středu jste se v obrovském množství obrátili na předsedu Senátu Miloše Vystrčila ohledně novelizace zákona o střetu zájmů. O té bude 2. srpna jednat právě Senát. Během 24 hodin jste panu předsedovi poslali dle jeho slov přes 1000 mailů. A odstartovali tak dialog.

Společně jsme na schůzkách probrali možnosti, jak narovnat politickou hru a zakázat politikům vlastnit jakákoliv média, včetně těch internetových. Jak Senát, tak i Sněmovna má nástroje, jak k tomu přispět a všichni tři představitelé těchto institucí nás ujistili, že problematiku online médií budou dál řešit. Možná to bude běh na dlouhou trať, ale na to jsme už zvyklí a víme, že na vývoj kolem tohoto tématu budete spolu s námi dohlížet.

Děkujeme za schůzky. Vzájemné komunikace si vážíme a jsme rádi, že máme stejný cíl – ošetřit i regulaci internetových médií.

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku