Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

JDEME DO FINÁLE: NECOUVNEME! Na Václaváku 20. června společně zahájíme kampaň na podporu demokratů

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

Do voleb nám zbývají tři měsíce. Tři měsíce, ve kterých bude přituhovat. Hradní a vládní gauneři si nejspíš myslí, že v době blížících se voleb a postupném návratu do normálního světa, kdy lidé řeší své osobní problémy, si mohou dělat cokoli. My se ale nemůžeme nechat rozebrat náš stát.

Jdeme do finále! NECOUVNEME

Pojďme jim skutečně ve velkém počtu ukázat, že nedopustíme rozklad demokratického státu.V neděli 20. června svoláváme demonstraci na Václavské náměstí. Čekají nás těžké měsíce podpásovek a Andrej Babiš své největší trumfy teprve chystá. Celou dobu se také bude hrát o justici a bude se čím dál intenzivněji hrát o Českou televizi. Nyní nesmíme couvnout. Vydejme se společně kupředu, směrem k říjnovým volbám. Ty ale dopadnou dobře jen v případě, že nevypustíme cílovou rovinku.

Je čas vystavit vládě Andreje Babiš účet!

Vyzýváme Vás osobně a s vámi celou republiku: Přijeďte 20. 6. od 16:00 na Václavák

Společně konečně uzavřeme kapitolu těch šílených 4 let, které jsou za námi, kapitolu vlády AB. A také zahájíme kampaň na podporu demokratů. Ty 3 měsíce, které jsou před námi, musíme naplno využít. Objet celou republiku, promluvit s miliony českých občanů. Zvládneme to jen tehdy, když se zapojí každý. Volby musí otevřít cestu skutečné změně. 20. června si na Václaváku řekneme, jak na to, a zároveň jak v následujících třech měsících ubránit zbytky právního státu a udržet nezávislost veřejnoprávních médií. Hradní a vládní gauneři si nejspíš myslí, že v době blížících se voleb a návratu do normálního světa, kdy lidé řeší své osobní problémy, si mohou dělat co chtějí. Pojďme jim skutečně ve velkém počtu ukázat, že to tak není.

Proto zveme celou republiku v neděli 20. června od 16:00 do Prahy na Václavské náměstí na Jdeme do finále: NECOUVNEME! Jdeme do finále a uděláme všechno pro to, aby volby přinesly změnu. DEMONSTRACE proběhne v neděli, protože Vás tam potřebujeme opravdu všechny. Zapište si prosím tučným písmem do kalendářů - 20. června -> DEMONSTRACE -> Jdeme do finále: NECOUVNEME!

FACEBOOKOVÁ UDÁLOST: https://www.facebook.com/events/535215204511474

Díky Vám za všechno, co pro demokracii děláte. Volby už jsou opravdu za rohem, proto jsme čím dál naléhavější. Věříme totiž, že společně dokážeme změnit směřování naší země. Že dokážeme to, za co tři roky demonstrujeme po celé republice. Že dotáhneme to, co jsme začali. A že konečně budeme mít spravedlivou vládu.

Pozvěte prosím na akci alespoň 3 své přátele a známé. Informace, které řekneme na Václaváku, je nejlepší slyšet z první ruky.

Držte se a těšíme se 20. června!

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku