Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

Dostali jsme zprávu z Hradu. Jako aktivní občané tam nejsme vítáni

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

POZOR, POZOR! Dostali jsme zprávu z Hradu. Jako aktivní občané tam nejsme vítáni. Hrad prý totiž slouží turistům. Podle Městského soudu jsou přitom nádvoří veřejným prostranstvím, kde se občané shromažďovat mohou.

Ale dobrá. Pojďme tedy v neděli společně na výlet. Potkáme se na Druhém nádvoří Pražského hradu, kde se jako aktivní turisté společně pokocháme krásami areálu. Nezapomeňte si fotoaparáty, pohodlné boty, teplé ošacení, pláštěnku, jablko, termosku s čajem, tatranku i dobrou náladu. Prostě vše, co si s sebou běžně berete na výlet.

A nebojte. Kdybyste přeci jen chtěli dát Zemanovi pod okny najevo svůj občanský postoj, možnost dostanete. Máme pro vás totiž připravenou aktivitu, skrze kterou ukážeme, jaké hodnoty chceme na Hradě další roky vídat. A co už tam naopak vídat rozhodně nechceme. Společně tak dáme sbohem strašidelné éře zemanování a vyšleme do celé země zprávu, že je nejvyšší čas zvolit si hlavu státu, která ctí demokratické hodnoty a nebojí se otevřeně komunikovat s občanskou společností.

Ještě jedna věc. I když místo na shromáždění půjdeme na výlet, program máme připravený a také složení hostů zůstává, jen to bude trochu větší punk. Ale to vy zvládnete. :)

P. S. Nezapomeňte v události 2023: DOTÁHNEME ZMĚNU – Demokrat na Hrad potvrdit, že se zúčastníte. A pozvěte na nedělní výšlap za krásou Pražského hradu i své známé, ať je naše turistická skupina co největší.

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku