Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

Děkujeme Milionové síti

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

Obrovské předvolební nasazení se zúročilo. Desítky hodin na ulicích při hovorech s lidmi, výlep plakátů, roznášení letáků a zejména pořádání akcí a aktivizace občanské společnosti po celé republice, a to už od roku 2018. Právě to vedlo k úspěchu demokratických koalic, ke zvýšení volební účasti. A za to všechno velice děkujeme našim garantům a organizátorům Milionové sítě. DĚKUJEME!

Víme, že to nebylo snadné a že jste demokracii ve svém volném čase obětovali mnohem víc než jen milion chvilek. Dopřejte si proto čas na radost a odpočinek, načerpejte síly, bude jich ještě zapotřebí. Slavíme teď ohromný úspěch, o demokracii je ale třeba pečovat neustále. Volbami to nekončí. Čeká nás ještě hodně práce a akcí všeho druhu. Jedeme dál - všichni, společně.

Právě Vy aktivní lidé v Síti Milionu chvilek, jste přidanou hodnotou Milionu chvilek. Děkujeme, že jste s námi v rámci Milionové sítě již od začátku našich protestů v roce 2018. Že jste od té doby na demokracii nikdy nezanevřeli a že jste začali sami organizovat lokální akce a propojovat lidi kolem sebe.

Děkujeme Vám všem za ty roky. Často jsme toho měli až nad hlavu, ale i díky Vám nás nikdy ani nenapadlo to vzdát. A pokračovat budeme i nadále. Má to smysl a každá i zdánlivě malá chvilka pro demokracii se počítá. Jsme tu s Vámi a pro Vás.

Tým Sítě Veronika Jiravová, Aleš Bárta a Lukáš Hilpert

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku