Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

Děkujeme dobrovolnicím a dobrovolníkům

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

Milion chvilek stojí od samého začátku na činnosti obrovské skupiny lidí, kteří věnují naprosto nezištně svůj čas pro dobrou věc. Dobrovolnictví totiž není nějaká zábava či koníček - je to služba. Pro sebe, pro děti, pro budoucnost. Zkrátka proto, že to je správné.

Jsme proto nesmírně vděční každému, kdo se v posledních čtyřech letech přičinil na tom, že tu vzniká normální vláda bez trestně stíhaného premiéra ve střetu zájmů.

Děkujeme každému, kdo na sebe na mnoha akcích vzal reflexní vestu. Děkujeme každému, kdo nám pomohl všechna ta podia a obrazovky postavit a zase složit. Děkujeme každému, kdo nám pomáhal v kanceláři balit zásilky nebo voláním propojovat další dobrovolníky. Děkujeme každému, kdo se na sítích zapojoval do diskusí a pomáhal šířit naše myšlenky dál. Děkujeme každému, kdo v posledních měsících překonal sám sebe a vyrazil do ulic oslovovat neznámé lidi nebo rozdávat letáky. Děkujeme každému, kdo pomohl s koordinací kampaně. Kdo obětoval skutečně mnoho svého času i peněz na to, abychom každý mohli udělat co možná nejvíc. Děkujeme každému, kdo neúnavně vylepoval plakáty, které zvaly na naše akce, nebo si na plot či balkon vyvěsil plachtu. I každému, kdo napsal SMS svým přátelům a pomohl tak tomu, že se obrovsky zvýšila volební účast. Děkujeme každému, kdo nám pomáhal, a třeba jsme se to ani nedozvěděli. Děkujeme každému, kdo si našel pro demokracii nejednu chvilku.

A děkujeme také těm, kdo na začátku pomáhali rozjet Milion chvilek. Mikuláš Minář a Ben Roll byli vidět na podiu, ale v pozadí stála mnohem početnější skupina lidí, bez kterých bychom dnes ani omylem nebyli tam, kde jsme.

Díky, že se s vámi můžeme podílet na něčem, co nás všechny přesahuje. Díky, že společně můžeme šířit slušnost, ohleduplnost i dobrou náladu. Díky, že s vámi i v budoucnu můžeme počítat!

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku