Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

ČESKO PROTI STRACHU: Společně na Václavák

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

ČESKO PROTI STRACHU: Společně na Václavák / 30. 10. v 16:00 na Václavském náměstí

Pojďme si společně říct: „ZVLÁDNEME TO!”. Pojďme společně čelit strachu a přenést do společnosti vědomí, že se postavíme za demokracii, za Ukrajinu a krizi překonáme. Pojďme načerpat pozitivní energii a naději.

„Záleží mi na demokracii, najdu si pro ni chvilku a v případě potřeby ji budu bránit.” Právě tuhle podpisovou výzvu podepsalo 218 745 z vás a právě za to teď máme možnost se postavit. Přijďte společně na Václavák, zaplňme ho lidmi, kteří se nebojí postavit strachu a postavit se za demokracii. Sjedeme se z celé republiky!

Válka na Ukrajině, energetická krize, inflace… Mezi lidmi se šíří pochopitelné obavy. V náručí proruských obchodníků se strachem, kteří na náměstích radikalizují společnost, ale řešení a klid nenajdeme. Ti totiž soustavně podkopávají demokratické hodnoty a šíří strach. Je třeba ukázat, že vám, stovkám tisíc dalších občanů, na demokracii záleží. A je třeba dát vládě signál, aby jednala rychle a jasně.

V těžkých časech se společně jako demokraté postavíme strachu. Ukážeme sílu demokracie měnit věci k lepšímu. Ukážeme důvěru v systém, který jsme si před více než 30 lety vybojovali.

  • proti strachu a nenávisti
  • za svobodu a demokracii
  • za Česko a za Ukrajinu

Sejdeme se s vámi na Václavském náměstí30. října a vyšleme jasný signál, že společně táhneme za jeden provaz. Vyšleme také signál Ukrajině, že ji podporujeme v boji za svět, ve kterém chceme jako Česko žít.

Vzpomeňte, jak jste se cítili na velkých akcích, kde jsme společně stáli za demokracií už mnohokrát. Pojďme ten pocit zažít znovu. V každém z vás je síla podpořit demokracii. V každém z vás je naděje, že všechno dobře dopadne.

Pojďte do toho s námi. ZVLÁDNEME TO!

Nezapomeňte svou účast potvrdit v události na Facebooku a hlavně o akci řekněte svým přátelům a známým, ať nás je tam co nejvíce. Děkujeme!

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku