Facebook
Instagram
YouTube
Xko
|
EN
Account
Zobrazit menu
Menu
Zobrazit menu
Menu

Celou naši republiku zabavil ANO-FERT! Vyjádření Milionu chvilek k důvodu akce

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku

Dnes ráno jsme se probudili do světa, který už není náš. Stalo se tak to, čeho jsme se dlouho obávali. Premiérovo politicko-byznysové uskupení ANO-FERT zabavilo vše ve veřejném prostoru. Kromě zemědělské půdy, lesů, potravinářských podniků, zdravotnických zařízení a státních úřadů už jeho nenasytnost pohltila v podstatě každý kout této země, která má sloužit občanům. Autobusové zastávky, sochy, kašny, auta, parky... v celé zemi - vše je “úředně” zabaveno a padá to do klína Babišovi.

I takhle může vypadat naše republika po volbách 8. a 9. října. Pokud to nezměníme.

Zdá se vám, že přeháníme? Možná trochu. Jenže pokud Andrej Babiš vyhraje volby, přesně takovému světu se mílovými kroky přiblížíme. Nebude to stejně strašné, jako teď. Bude to mnohem horší. Babišova moc se potvrdí, zvětší a on ztratí všechny zábrany. Tak, jak to můžeme v jeho kampani pozorovat už nyní.

Chcete takovou budoucnost? Dobře se rozmyslete, dokud je ještě čas s tím něco udělat. Volby jsou v pátek 8. a v sobotu 9. října. Víme, že Vy k nim půjdete. A že už se mnozí o důležitosti voleb bavíte s lidmi kolem sebe, jste zapojeni do naší kontaktní kampaně, nebo roznášíte letáky do schránek v okolí.

Do voleb ale zbývá už jen 11 dní a kolem nás je stále spousta nevoličů a lidí, kteří stále váhají, koho volit. Pojďme co nejvíc přispět tomu, aby náš stát neovládal ANO-FERT. Aby nastala změna, kterou nabízejí demokratické koalice.

Do voleb zbývá 11 dní!

Zapojte se a proměňte slova v činy ještě dnes

Podepište výzvu

Přidejte se k 543 395 demokratům, kteří podepsali naši výzvu.

Akční centrum

Zjistěte, jakým způsobem se můžete zapojit právě Vy.

Darujte

Darování je nejjednodušší a nejrychlejší cesta, jak se můžete zapojit hned teď.

Sdílet stránku
Zkopírovat odkaz do schránky
Sdílet na Facebooku